Mariana Mójer

Mariana Mójer - Director de Desenvolupament Empresarial

Després de començar la meva trajectòria professional com psicopedagoga, vaig donar una bolcada radical quan vaig tenir el meu primer fill; em vaig llançar al món comercial, començant amb temes publicitaris, concretament per a revistes exclusives dirigides a un públic molt exigent, com National Geographic Xina, Revista Russa, Amant Magazine i Elite Spain.

Aquesta experiència comercial m'està sent molt valuosa en Food From Nature, on m'encanta la filosofia del natural, ecològic i de la cura del medi ambient. Tant l'alimentació saludable com l'esport m'apassionen, així com el practicar ioga, que em relaxa i sobretot em centra.

M'encanta fer senderisme amb la meva família. En el 2014 vam fer un tram del camí de Santiago. La meva assignatura pendent fer el tram espanyol del Camí… Ho farem!

Els meus estudis:

• Llicenciada en Psicologia Infantil per la UOC

• Postgrau en Coaching personal

• Seminari Intel·ligència Emocional

• Seminari Coaching Ontològic

Parlo castellà i català perfectament. En anglès em defenso molt correctament. En francès, em desembolico.