1411154823708.jpeg

Françoise de Valera, Cofundadora i Sòcia

Françoise ha seguit les passes del seu pare com a importadora/ exportadora d’aliments d’alta qualitat, aprofitant els seus 21 anys d’experiència en llocs de direcció d’empreses d’arreu del món, per identificar oportunitats de mercat internacionals i oferir els productes necessaris per satisfer-les.

Entre els seus càrrecs de direcció hi trobem 6 anys com a Directora General (COO) de la GSM Association, durant els quals va dirigir el GSMA World Mobile Congress entre altres projectes coneguts d’alt valor.  Françoise ha treballat extensivament a Europa, Estats Units i Àsia.

Françoise va realitzar un Màster en Administració d’Empreses (MBA) a l’Edinburgh Business School (Regne Unit), és consultora mediambiental certificada per l’IEMA i és diplomada per la Universitat de Granada (Espanya).

Els idiomes en els quals treballa, són l’espanyol, l’anglès, el català i el francès.

En el seu temps lliure, es distreu corrent per la muntanya, fent senderisme o amb una càmara fotogràfica.  El 2012, va finalitzar una ruta de senderisme de 800 quilòmetres a través de les zones més remotes i muntanyoses d’Arizona.