Food From Nature és la divisió de venda a l'engròs de Food Sourcing Specialists, S.L. Ens especialitzem a importar, exportar, distribuir i produir productes alimentaris i de parafarmàcia naturals i ecològics, amb un enfocament en snacks sans, productes per al desdejuni, productes per a esportistes i superaliments.

Els nostres mercats principals de distribució són Espanya, Portugal i Andorra, si ben també exportem des d'Espanya i tenim xarxes extenses a tot el món. 

Mentre que la nostra seu està a Barcelona, desenvolupem relacions duradores amb els nostres clients i proveïdors estiguin on estiguin.

La majoria de la nostra oferta és ecològica i tots els productes que oferim són sans i estan deliciosos. Les nostres categories més populars són els productes d'impuls sans (snacks i refrescs), productes per al desdejuni, productes per a esportistes i superaliments, molts dels quals són capdavanters. També oferim productes a orri, exportem una gamma de productes espanyols naturals i ecològics i fins a produïm el nostre propi oli d'oliva.  

Els nostres productes són ideals per a persones a les quals els agradi menjar bé, que hagin decidit optar per un estil de vida saludable, per a persones amb intoleràncies (gluten, lactosa, soia), vegetarians, vegans, la paleo dieta, la dieta La Zona i amants dels productes ecològics. Esperem que tant tu com els teus clients gaudiu dels nostres productes tant com nosaltres.

Estarem encantats d'atendre't si estàs interessat en la nostra gamma de productes. També estem oberts al fet que ens contactin productors d'aliments d'alta qualitat tant dels EE.UU com de la UE, que desitgin exportar i/o distribuir els seus productes naturals i ecològics. 

D'altra banda, si vols comprar els productes als quals representem per a consum propi, envia'ns un correu i et posarem en contacte amb una tenda física a la teva zona o amb una online.

Per posar-te en contacte amb nosaltres, fes clic aquí.