A Food From Nature, creiem de tot cor que l’evolució ha fet que el cos humà funcioni de forma òptima quan s’alimenta de productes que ofereix la natura i els consum en un estat el més natural possible.  Nosaltres mateixos no escatimem esforços en el nostre dia a dia per menjar d’acord amb aquesta filosofia.  En aquesta gama predominen els productes d'impuls sans, perquè els teus clients puguin menjar sà siguin on siguin.

Distribució:  Tenim acords exclusius de distribució per a la Unió Europea amb un gran nombre de fabricants alimentaris internacionals. Entre els productes clau de la nostra línia hi ha: barretes energètiques i proteiques, snacks sans, cereals i productes per untar, xocolates delicioses sense lactosa ni sucre refinat, refrescos, superaliments, gels per a esportistes i electròlits ("sals" naturals per a esportistes), entre altres productes.

Productes:  Ens especialitzem en productes naturals i ecològics, sense sucre refinat ni edulcorants artificials, sense gluten, sense productes lactis, sense soja, sense transgènics, vegans, crus i aptes per a la paleo dieta i la dieta La Zona.  Mentres que no tots els nostres productes compleixen amb tots aquests criteris, la majoria sí que ho fa i tots compleixen la majoria dels criteris... a més de que tots els nostres products són saborossísims.

Fes clic en els logotips per veure una selecció dels productes.  

Escriu-nos si t'interessa la nostra gamma.