Black Angus

Black Angus

Importem carn de vedella estatunidenca fresca, d’alta qualitat i alimentada amb herba, incloses la vedella de Nebraska i la vedella ecològica, així com bisó estatunidenc (també anomenat búfal americà) a la Unió Europea per a la seva posterior distribució a majoristes, restaurants, supermercats i altres clients de gran volum.  Oferim un període de conservació de 90 a 100 dies per a aquest producte.

La nostra relació exclusiva amb el nostre principal proveïdor de vedella fresca ens dóna accés únic a una excel·lent gamma de productes d’alta qualitat.

També podem importar carn congelada, així com productes embotits tradicionals, com carn salada i fumada de bou i pemmican de bisó.

Ens prenem molt seriosament el benestar i la nutrició dels animals, vetllant sempre pel benestar dels consumidors.  Oferim traçabilitat completa per a tots els productes carnis que importem.

Contacta amb nosaltres si ets un client de gran volum o un distribuïdor a gran escala interessat en comprar els nostres productes càrnics.